Καμμένος: Εγώ είπα στον Φωκά να πάει για γκαζόζα

featured image

«Εγώ είπα στον βουλευτή μου να... πάει για γκαζόζα, δήλωσε το πρωί της Πέμπτης ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνος Καμμένος καλεσμένος στην εκπομπή «Σήμερα» προσθέτοντας: «Για να καταλάβουν τι θα πει "εγκαταλείπω τους ΑΝΕΛ"»!

Ο Πάνος Καμμένος εξήγησε πως συνομιλώντας με τον βουλευτή του Αριστείδη Φωκά, ο οποίος μετείχε ως εκπρόσωπος του κόμματος στην συνεδρίαση της Επιτροπής της Βουλής που επρόκειτο να εγκρίνει επί της αρχής το νομοσχέδιο για τον ΑΣΕΠ, του είπε: «Θα πας επιδεικτικά και θα πιεις μια γκαζόζα στο καφενείο της Βουλής για να καταλάβουν τι σημαίνει "εγκαταλείπω τους ΑΝΕΛ" και μένω με τρεις υπουργούς».

googletag.cmd.push(function() { googletag.display("div-gpt-ad-1539094710702-0"); });

Υπενθυμίζεται ότι στη χθεσινή συνεδρίαση στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, ο αντιπρόεδρος τη Βουλής, Γιώργος Βαρεμένος, ξεκίνησε την ψηφοφορία επί της αρχής και όταν έφτασε στους Ανεξάρτητους Έλληνες διαπίστωσε ότι έλειπε ο εισηγητής τους, Αριστείδης Φωκάς. Έτσι, διέκοψε τη διαδικασία.

«Ξεκινάει η ψηφοφορία εκείνη τη στιγμή. Για τον λόγο ότι είχα πιει μια γκαζόζα στο κυλικείο, πήγα στην τουαλέτα. Έλειψα για δύο λεπτά. Πού προβλέπει ο κανονισμός να σταματάει η διαδικασία και να πηγαίνουμε σε ονομαστική. Αυτό που κάνατε είναι για γέλια. Δεν είναι η ιστορία που ανέφερα για γέλια. Αν μπορείτε να με πείτε σε ποιο άρθρο του κανονισμού της Βουλής αναφέρεται αυτό που έγινε χθες».

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.