ΝΔ: Τι φοβάται ο κ. Τσίπρας;

featured image

Σε τέσσερα ερωτήματα για τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα ζητά απαντήσεις η ΝΔ μέσω του κυβερνητικού εκπροσώπου Δημήτρη Τζανακόπουλου.

Οι ερωτήσεις αφορούν τη Συμφωνία των Πρεσπών και το συλλαλητήριο που έγινε στο Σύνταγμα, τη Βασιλική Θάνου και τη σχέση του πρωθυπουργού με τον Πάνο Καμμένο.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display("div-gpt-ad-1539094710702-0"); });

«Καθώς τις τελευταίες μέρες στο Μέγαρο Μαξίμου φαίνεται να έχουν πάθει επιλεκτική κώφωση, στη σημερινή ενημέρωση Τύπου είναι μια ευκαιρία ο κ. Τζανακόπουλος να απαντήσει σε τέσσερα απλά ερωτήματα που έχουν οι πολίτες» αναφέρει το Δελτίο Τύπου του κόμματος.

Ακολουθούν οι 4 ερωτήσεις:

Τι ακριβώς εννοούσε ο κ. Τσίπρας όταν είπε ότι οι σκεπτόμενοι πολίτες στηρίζουν τη Συμφωνία των Πρεσπών; Το 70% των Ελλήνων που διαφωνούν, εκτός από ακροδεξιοί, είναι και ηλίθιοι κατά τον πρωθυπουργό; Είναι ή δεν είναι αλήθεια ότι η κ. Θάνου εκτελεί εντολές του κ. Τσίπρα για να χειραγωγήσει τη Δικαιοσύνη, όπως κατήγγειλε ο κ. Καμμένος; Προσέφερε ή όχι ο κ. Τσίπρας στον κ. Καμμένο θέση στο ψηφοδέλτιο επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ; Και σημαντικότερο όλων: Τι φοβάται ο κ. Τσίπρας και δεν απαντά στην ευθεία απειλή Καμμένου ότι αν διαλύσει την ΚΟ των ΑΝΕΛ, η κυβέρνησή του δεν θα φτάσει στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου;».

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.