Ηλικιωμένος «σκότωσε» την 69χρονη σύζυγό που ξεψύχησε μετά από πολύωρο σεξ

featured image

Ένας άντρας από τη Μινεσότα έκανε αχαλίνωτο σεξ με τη σύζυγό του και της προσέφερε μια «βραδιά» γεμάτη και αλκοόλ και ναρκωτικά μετά την έξοδό της από το γηροκομείο, όμως η ηλικιωμένη γυναίκα δεν άντεξε τις extreme φαντασιώσεις του συζύγου της και ξεψύχησε.

Ο 58χρονος Duane Arden Johnson συνελήφθη την Παρασκευή για το θάνατο της 69χρονης συζύγου του Debra Lyn Johnson, η οποία ήταν καρδιοπαθής, διαβητική και είχε προβλήματα ψυχικής υγείας.

Duane Arden Johnson, 58, was arrested Friday for criminal neglect after he called 911 to report that his 69-year-old wife Debra Lynn Johnson had died in Minnesota

Ο Johnson δήλωσε πως είχε δώσει ναρκωτικά και αλκοόλ στη γυναίκα του γιατί ήθελε να πεθάνει «ευτυχισμένη» και όχι στο γηροκομείο όπου ζούσε.

Ο 58χρονος είχε βάλει μέταλ μουσική και έκανε σεξ μαζί της «με τις ώρες» μέχρι που την «ξέκανε» και η γυναίκα πέθανε.

Ο Johnson είπε πως όταν διαπίστωσε ότι η γυναίκα του ήταν νεκρή, έπλυνε το σώμα της και το τύλιξε με ένα σεντόνι.

Λίγο αργότερα, ο 58χρονος κάλεσε την αστυνομία και βγήκε γυμνός από το σπίτι του για να πει στους αστυνομικούς ότι η σύζυγός του είναι νεκρή.

Ο Johnson ήθελε να χαρίσει μία αξέχαστη νύχτα στη σύζυγό του, όμως αξέχαστη θα είναι και για τον ίδιο, αλλά όχι για το λόγο που θα ήθελε εκείνος!



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.