Μάνα σκότωσε τα δίδυμα μωρά της και μετά έπεσε πάνω σε φορτηγό για να αυτοκτονήσει

featured image

Ο πατέρας των δίδυμων που βρέθηκαν νεκρά στο σπίτι τους, ανέβασε μια φωτογραφία από τα «όμορφα μωρά» στο διαδίκτυο ενώ η μητέρα τους εμφανίστηκε στο δικαστήριο κατηγορούμενη για τη δολοφονία τους.

Ο Steven Ford μπήκε στο Twitter χθες το πρωί για να δημοσιεύσει μια εικόνα των δύο παιδιών του, του Jake και της Chloe, την ώρα που αγκάλιαζαν ο ένας τον άλλον.

Και τα δύο τους βρέθηκαν νεκρά στο σπίτι τους στο Margate του Kent την Πέμπτη το πρωί, αφότου η μητέρα τους, η Samantha Ford, τα σκότωσε και τράκαρε με το αυτοκίνητό της σε ένα φορτηγό για να αυτοκτονήσει.

Steven Ford took to Twitter this morning to post an image of his two children Jake and Chloe embracing one another. He captioned the image:

Σήμερα, ο πατέρας των παιδιών ανέβασε μια φωτογραφία τους στο Twitter με τη λεζάντα: “Τα δίδυμα του μπαμπά. Τα όμορφα μωρά μου. Σας αγαπώ.”

Ford and her husband Steven with Chloe and Jake before the tragedy 

Η 37χρονη μητέρα τράκαρε με το αμάξι της στο πίσω μέρος ενός φορτηγού πριν η αστυνομία ανακαλύψει πως τα παιδιά της ήταν δολοφονημένα στο σπίτι.

Samantha Ford has been charged with murder after her two children were found dying at their home on a new-build estate in Westwood near Margate, Kent

Τα μωρά μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο στις 3:35 π.μ. όπου οι γιατροί διαπίστωσαν το θάνατό τους.

Steven Ford is pictured with both his twins in an image posted to his Facebook account

Ο πατέρας των δίδυμων, Steven Ford, δημοσίευσε την περασμένη εβδομάδα μια φωτογραφία του μαζί με την Chloe, με τη λεζάντα: “Εγώ με το κορίτσι μου.”

Samantha Ford appeared in court today accused of killing her children Jake and Chloe after they died in hospital yesterday

Η μητέρα θα εμφανιστεί στο δικαστήριο του Canterbury το πρωί του Σαββάτου.

Steven Ford is pictured with wife Samantha and their twins in 2017. Photos posted on social media show the couple enjoying days out

Η αστυνομία του Kent αρνήθηκε να προσδιορίσει την ηλικία των παιδιών, ούτε επιβεβαίωσε το φύλο τους, για να αποφευχθεί η αναγνώρισή τους.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.