Φήμες για σφήνα κι άλλης ομάδας για Σιμόες, «δένει» Οικονόμου και Λόπες

featured image

Μπορεί το ενδιαφέρον της Αλ Ουάχντα για τον Αντρέ Σιμόες να είχε υποχωρήσει, καθώς οι πρώτες διαπραγματεύσεις δεν έφεραν αποτέλεσμα, ωστόσο φαίνεται πως τις τελευταίες ημέρες υπάρχει… αναθέρμανση της υπόθεσης. Μάλιστα, τα χρήματα που φέρονται να προσφέρονται στην ΑΕΚ είναι περίπου στα ίδια επίπεδα με εκείνα της αρχικής πρότασης.

Ωστόσο, ο Πορτογάλος χαφ, που βρίσκεται αυτές τις ημέρες στην πατρίδα του, με στόχο να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, περιμένει κάτι καλύτερο. Όπως αναφέρει η εφημερίδα Live Sport, ο 29χρονος μέσος περιμένει πρόταση από άλλη ομάδα, της οποίας η προσφορά προβλέπει λιγότερα χρήματα για την Ένωση, αλλά περισσότερα για εκείνον.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display("div-gpt-ad-1539094805172-0"); });

Παράλληλα, στην πρωταθλήτρια Ελλάδας «τρέχουν» και τις περιπτώσεις των Μάριου Οικονόμου και Έλντερ Λόπες και μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένονται τελικές εξελίξεις.

Η ΑΕΚ έχει έρθει εδώ και αρκετές εβδομάδες σε συμφωνία με την Μπολόνια για την αγορά των δικαιωμάτων του 26χρονου στόπερ. Μάλιστα, το ποσό που φέρεται ότι θα καταβάλει στους Ιταλούς, θα είναι περίπου 500.000 ευρώ, δηλαδή αρκετά μικρότερο από της οψιόν αγοράς.

Όσον αφορά τον Πορτογάλο μπακ χαφ, η συμφωνία για νέο τριετές συμβόλαιο έχει «κλειδώσει» και οι υπογραφές αναμένεται να μπουν όταν επιστρέψει ο ατζέντης του στην Ελλάδα.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.