Άθεος ζήτησε από τον Θεό 1.000.000 δολάρια και… δείτε την απίστευτη συνέχεια!

featured image
Ένας νεαρός άθεος από το Long Island της Νέας Υόρκης, έγινε πιστός, όταν θέλοντας να χλευάσει το Θεό προσευχήθηκε ειρωνικά ώστε η μητέρα του να κερδίσει το λαχείο.
Ωστόσο, η σαρκαστική του προσευχή απαντήθηκε εκπληκτικά, όταν την επόμενη μέρα η μητέρα του κέρδισε 1 εκατομμύρια δολάρια στο ΛΟΤΤΟ της Νέας Υόρκης. Ο 28χρονος Sal Bentivegna, όπως λέει ο ίδιος, δεν πίστευε στο Θεό. Είπε ειρωνικά στην πιστή μητέρα του να «ζητήσεις από τον Θεό σου ένα εκατομμύριο δολάρια».

[expander_maker more="Διαβάστε περισσότερα" less="..."] Ωστόσο, η μητέρα του Gloria Bentivegna, που είναι πιστή καθολική, μένοντας πιστή στις πεποιθήσεις της αρνήθηκε να ζητήσει από τον Θεό κάτι τέτοιο. Συνεχίζοντας την πλάκα ο Σαλ, πήγε και προσευχήθηκε δυνατά λέγοντας: «Θεέ μου, δεν ξέρω αν είσαι πραγματικός ή όχι, αλλά αν υπάρχεις, σε παρακαλώ κάνε τη μητέρα μου να κερδίσει ένα εκατομμύριο δολάρια!» Και πρόσθεσε: «Αν ο Ιησούς θέλει να τον πιστέψω, αυτό πρέπει να κάνει». Την επόμενη μέρα η μητέρα του αγόρασε ένα ξυστό λαχείο «Lotto Tree» από τη φιλανθρωπική δημοπρασία της Εκκλησίας της. Ο Sal τα έχασε όταν ανακάλυψε ότι η μητέρα του είχε κερδίσει ένα εκατομμύριο. Συνειδητοποιώντας ότι οι πιθανότητες της νίκης η μητέρα του ήταν τόσο μηδαμινές, ο Σαλ πλέον, έχει γίνει πιστός. Ο ίδιος ομολογεί: «δεν μπορώ να δεχτώ ότι ο Χριστός δεν έβαλε το χέρι σε αυτό». «Δεν είχα στο μυαλό μου αυτό όταν έκανα το λογοπαίγνιο, αλλά ήταν θεόσταλτο», είπε. Η Gloria Bentivegna, μελετώντας το τι είχε συμβεί, δηλώνει ότι είναι ευγνώμων στο Θεό για τα κέρδη της, αλλά ακόμη περισσότερο ευγνώμων για τη μεταστροφή του γιου της. Είπε: «Ο Θεός έκανε δύο θαύματα, ένα πραγματικό θαύμα», όπως αναφέρει το paraxeno. [/expander_maker]


Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.