«Λαϊκά δικαστήρια» στα Γιάννενα μετά το ματς με Λαμία

featured image

Μπορεί η αρχή του τρέχοντος πρωταθλήματος να ήταν «μουδιασμένη» για τον ΠΑΣ Γιάννινα, ωστόσο υπήρχε η αιτιολόγηση του εξαιρετικά δύσκολου προγράμματος. Όμως, ούτε όταν τα παιχνίδια έγιναν πιο… βατά, η εικόνα της ομάδας δεν βελτιώθηκε.

Αποκορύφωμα αποτέλεσε το χθεσινό παιχνίδι με τη Λαμία, στο οποίοι οι Ηπειρώτες «κόλλησαν» στο μηδέν με τη Λαμία (0-0), χωρίς να δημιουργήσουν πολλές ευκαιρίες. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα το σύνολο του Γιάννη Πετράκη να παραμείνει στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας της Super League και η γκρίνια να αυξηθεί.

Μετά το τέλος του παιχνιδιού, οπαδοί της ομάδας περίμεναν παίκτες και προπονητή, για να ζητήσουν εξηγήσεις. Οι Θέμης Τζημόπουλος, Ευριπίδης Γιάκος και Μάρκος Βελλίδης συνομίλησαν σε ήρεμο ύφος με τον κόσμο και εξήγησαν τι έχει πάει στραβά και ότι η εικόνα θα βελτιωθεί στο άμεσο μέλλον.

Σειρά πήραν ο προπονητής του ΠΑΣ, Γιάννης Πετράκης, ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος, Δημήτρης Νιαρχάκος, καθώς και ο γυμναστής της ομάδας, Βασίλης Αλεξίου. Βάσει των όσων φέρεται να είπε ο Κρητικός κόουτς, σοβαρό ρόλο στην εικόνα που βγάζει η ομάδα του, παίζουν οι πολλές και διαδοχικές απουσίες, που δεν επιτρέπουν στο να υπάρξει μια ισορροπία και μια σταθερή ενδεκάδα.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.