Παιδεραστής κανίβαλος σχεδίαζε να σκοτώσει και να φάει ένα παιδί

featured image

Ένας Τεξανός συνελήφθη επειδή φέρεται να δημοσίευσε διαδικτυακά ότι επιθυμεί να κακοποιήσει σεξουαλικά, να σκοτώσει και να φάει ένα παιδί, σύμφωνα με το NBC News.

Η σύλληψή του έγινε από μυστικό αστυνομικό, όταν, ο κατηγορούμενος προσήλθε σε προσυμφωνημένο σημείο με ένα μαχαίρι και πλαστικές τσάντες απορριμάτων, αναφέρουν οι αρχές της Φλόριντα.

Ο είκοσι ενός ετών Αλεξάντερ Μπάρτερ, συνελήφθη στις 19 Οκτωβρίου όταν μυστικός αστυνομικός του γραφείου του σερίφη της Κομητείας του Μπρέβαρντ, είδε δημοσίευση στο διαδίκτυο στην οποία ο Μπάτλερ φέρεται να έγραφε πως «ψάχνει κάποιον που θα του επιτρέψει να διαπράξει νεκροφιλία και κανιβαλισμό».

Ο αστυνομικός, προσποιήθηκε τον ενδιαφερόμενο και ξεκίνησε να στέλνει μηνύματα στον Μπάρτερ. Μετά από ανταλλαγή μηνυμάτων που διήρκεσε κάποιες μέρες, ο αστυνομικός ανέφερε πως έχει ένα παιδί το οποίο μπορεί να διαθέσει στον Μπάτλερ.

Ο κατηγορούμενος, σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση, φέρεται να ρώτησε αν μπορεί να φάει το παιδί περιγράφοντας τα όσα φριχτά ήθελε να διαπράξει.

Στη συνέχεια ο νεαρός άντρας ξεκίνησε να καταστρώνει ένα σχέδιο όπου θα μπορούσε να συναντήσει τον συνομιλητή του και να μεταφέρει το παιδί σε αγροτική περιοχή. Εκεί το παιδί θα μπορούσε να «κακοποιηθεί σεξουαλικά, να δολοφονηθεί και να κανιβαλιστεί».

Ο αστυνομικός της Κομητείας του Μπρέβαρντ ταξίδεψε ως το Τέξας για την υποτιθέμενη συνάντηση με τον Μπάτλερ και το φανταστικό παιδί. Ο Μπάρτερ συνελήφθη όταν εμφανίστηκε για τη συνάντηση.

Οι αρχές αναφέρουν πως βρέθηκαν ένα μαχαίρι και πλαστικές τσάντες απορριμάτων για την μεταφορά της σορού του παιδιού, στη κατοχή του.

Μεταξύ άλλων του αποδόθηκαν κατηγορίες για απόπειρα φόνου και σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκου.

[lifo.gr]



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.