«Τίποτα δεν μπορεί να κρύψει τον φόβο της ΝΔ για την αλλαγή στον νόμο περί ευθύνης υπουργών»

featured image

«Κανένα πρόσχημα πια δεν μπορεί να κρύψει τον φόβο της ΝΔ, ούτε για τις προοδευτικές τομές ούτε για την αλλαγή στον νόμο περί ευθύνης υπουργών», αναφέρουν κυβερνητικές πηγές, τονίζοντας ότι «μία ημέρα μετά τις προτάσεις του πρωθυπουργού, η αμηχανία της ΝΔ να πάρει σαφή θέση για την επικείμενη συνταγματική αναθεώρηση είναι πασιφανής».

«Προχθές και χθες διαρροές από την Πειραιώς κατήγγειλαν τον ΣΥΡΙΖΑ και απαξίωναν τη διαδικασία, ξεκαθαρίζοντας ότι η ΝΔ θα απέχει» σημειώνουν οι ίδιες πηγές και προσθέτουν ότι «σήμερα, μετά την κατακραυγή, η ΝΔ φαίνεται πως το ξανασκέφτεται».

Όπως επισημαίνουν, «η αναθεώρηση του Συντάγματος αποτελεί εξαιρετικά σοβαρή δημοκρατική διαδικασία και δεν μπορεί να εξαρτάται από τις εσωκομματικές διαφωνίες της ΝΔ».

«Ας λύσουν λοιπόν τα προβλήματά τους και ας σοβαρευτούν, παίρνοντας μία ξεκάθαρη και υπεύθυνη θέση για το μείζον ζήτημα και όσα πρότεινε χθες ο πρωθυπουργός» δηλώνουν εμφατικά οι κυβερνητικές πηγές και υπογραμμίζουν ότι «κανένα πρόσχημα πια δεν μπορεί να κρύψει τον φόβο της ΝΔ, ούτε για τις προοδευτικές τομές ούτε για την αλλαγή στον νόμο περί ευθύνης υπουργών».



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.