Η Δωροθέα Μερκούρη μιλά για τις ανήθικες προτάσεις που έχει δεχθεί

Ιδιαίτερα αποκαλυπτική ήταν η Δωροθέα Μερκούρη, στην κάμερα της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1, «Καλοκαίρι Μαζί στις 10». Η γνωστή ηθοποιός και πρώην μοντέλο μίλησε για όλα, μεταξύ αυτών και για τις ανήθικες προτάσεις που έχει δεχθεί, αλλά και για το φλερτ, που σήμερα γίνεται, κυρίως, μέσα από τα social media.
Η Ελληνοϊταλίδα Δωροθέα Μερκούρη είναι μία εντυπωσιακή γυναίκα και θα περίμενε κανείς οι σχέσεις της με τις γυναίκες ότι θα είχαν ένα ψεγάδι ζήλιας ή ανταγωνισμού. Ωστόσο, εκείνη δηλώνει ότι δεν έχει νιώσει ποτέ ζήλια από γυναίκες και οι σχέσεις τους είναι άριστες. Σε αντίθεση με τους άνδρες, με τους οποίους φαίνεται ότι δεν τα πηγαίνει και ιδιαίτερα καλά.
Η ηθοποιός μίλησε και για τις ανήθικες προτάσεις, που έχει δεχθεί. «Δυστυχώς, ως γυναίκα το έχω ζήσει. Προσωπικά δεν έχω φοβηθεί. Δεν έχω πάθει σοκ. Είναι κάτι που το περιμένω, οπότε ξέρω πώς να προστατευτώ. Το πιο σημαντικό είναι να μη δείχνεις ότι φοβάσαι. Ξέρω πως είναι δύσκολο αυτό», δήλωσε. Και πρόσθεσε: «Στο παρελθόν είχα πει σε κάποιον: έχεις τόσο ωραία γυναίκα. Τι θέλεις από εμένα; Πήγαινε στο σπίτι σου στη γυναίκα σου»
Η Μερκούρη δεν θα έλεγε «όχι» σε έναν γάμο. «Δεν είμαι εναντίον δεύτερου και τρίτου γάμου. Είναι θέμα τύχης», δηλώνει κι εξηγεί πως αν το θελήσει η ίδια ξέρει ότι θα έρθει και ο γάμος.
Ωστόσο, θυμώνει με τον τρόπο που γίνεται σήμερα το φλερτ και τον οποίο η ίδια δεν πρόκειται να ακολουθήσει.
«Το φλερτ υπάρχει παντού, στο Facebook, στο Instagram. Όλη ιστορία γίνεται εκεί. Είναι τραγικό. Τόσο δυσάρεστο. Αλλά αυτή είναι η εποχή, δε μπορώ να κάνω κάτι. Εγώ δεν πρόκειται να φλερτάρω μέσα στο Instagram ποτέ» δήλωσε χαρακτηριστικά.


Από το Blogger.