Οι κλήσεις του Σκίμπε για το Nations League

featured image

Ο Μίκαελ Σκίμπε ανακοίνωσε την αποστολή της Εθνικής για τα εκτός έδρας ματς του Nations League με Εσθονία και Ουγγαρία. Στο ρόστερ ο Κουλούρης που ξεκίνησε εντυπωσιακά το πρωτάθλημα, ενώ ο Γερμανός δεν υπολογίζει τους τραυματίες Ρέτσο, Σταφυλίδη και Παπαδόπουλο.

Στις κλήσεις της Εθνικής δεν βρίσκεται ο κίπερ Οδυσσέας Βλαχοδήμος (ο οποίος πάντως έχει χριστεί διεθνής με τις ελπίδες της Γερμανίας), που έκανε εκπληκτική εμφάνιση στην Τούμπα, στην πρόκριση της Μπενφίκα επί του ΠΑΟΚ ενώ δεν υπολογίζονται και οι τραυματίες Ρέτσος, Σταφυλίδης και Παπαδόπουλος. Η ενημέρωση για τις κλήσεις της Εθνικής Ελλάδας έχει ως εξής:

Σε είκοσι τρεις ποδοσφαιριστές απηύθυνε πρόσκληση ο κ. Σκίμπε επ" ευκαιρία της έναρξης των αγωνιστικών δραστηριοτήτων της Εθνικής Ομάδας στη νέα διοργάνωση της UEFA, το Nations League, η πρώτη φάση του οποίου αρχίζει σε λίγες ημέρες και θα ολοκληρωθεί τον Νοέμβριο!

Το αγωνιστικό ταξίδι του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος στο UEFA Nations League αρχίζει το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου από το Ταλίν και συγκεκριμένα από το Le Coq Arena, όπου φιλοξενήθηκε το UEFA Super Cup 2018 Ρεάλ Μαδρίτης-Ατλέτικο Μαδρίτης. Θα συνεχιστεί την Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου στο Ferencvaros Stadion της Βουδαπέστης, στον δεύτερο και τελευταίο αγώνα μέσα στον Σεπτέμβριο για την Εθνική Ομάδα, ο οποίος θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών λόγω τιμωρίας της έδρας της Ουγγαρίας.

Αναλυτικά το αγωνιστικό πρόγραμμα της Εθνικής, που συμμετέχει στους αγώνες του 2ου γκρουπ της League C.

Οι παίκτες που κλήθηκαν από τον κ. Σκίμπε είναι οι εξής:

Καρνέζης, Μπάρκας, Γιαννιώτης, Μπακάκης, Τοροσίδης, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Οικονόμου, Τζαβέλλας, Λυκογιάννης, Γιαννούλης, Ζέκα, Κουρμπέλης, Τζιόλης, Μπουχαλάκης, Φορτούνης, Πέλκας, Χριστοδουλόπουλος, Μάνταλος, Μπακασέτας, Τάσος Δώνης, Μήτρογλου, Κουλούρης.

Οι διεθνείς θα αρχίσουν την προετοιμασία τους την Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου με προπόνηση στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά (17:30), η οποία θα είναι ανοιχτή για το κοινό και τους εκπροσώπους των ΜΜΕ.

Πηγή: gazzetta.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.