Γιάγια Τουρέ, Ζοζέ Σα και στο βάθος εξτρέμ

featured image

Ανακοινώσεις μεταγραφών αναμένονται τη σημερινή ημέρα στον Ολυμπιακό, με τους «ερυθρόλευκους» να έχουν σχεδόν δεδομένες δύο προσθήκες, ενώ δεν αποκλείονται και παραπάνω.

Η μια μεταγραφή που μοιάζει δεδομένη, είναι του Γιάγια Τουρέ, με τον μέσο από την Ακτή Ελεφαντοστού να είναι με το… ενάμισι πόδι από την επιστροφή του στο Λιμάνι και το μόνο που απομένει, είναι η ανακοίνωση.

Παράλληλα, ο Ολυμπιακός αναμένεται να ενισχυθεί και στα γκολπόστ με την απόκτηση του Ζοζέ Σα. Ο Πορτογάλος είναι 25 ετών, υπήρξε μέλος στην Ελπίδων της χώρας του και έχει αγωνιστεί σε Μαρίτιμο και Πόρτο, με την οποία είχε συμβόλαιο έως το 2020. Ο ρόλος του θα είναι να πλαισιώσει τον Ανδρέα Γιαννιώτη και να ανεβάσει τον ανταγωνισμό για τη θέση.

Τέλος, μοιάζει πολύ πιθανό οι «ερυθρόλευκοι» να ενισχυθούν και στα πλάγια της μεσοεπιθετικής τους γραμμής, με τον Ρικάρντο Κουαρέσμα να έρχεται χθες στο προσκήνιο, καθώς οι Τούρκοι αναφέρουν πως κατατέθηκε πρόταση στην Μπεσίκτας ύψους 5 εκατομμυρίων ευρώ. Βεβαίως, υπάρχουν και άλλα ονόματα στη λίστα και μένει ποιος και εάν θα πιάσει Λιμάνι.

 



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.