Δίδυμα αδέρφια από το Αγρίνιο που αρίστευσαν και πέρασαν μαζί στην ίδια σχολή, στην ίδια πόλη

featured image

Διπλή και μεγάλη χαρά στην οικογένεια Βίτσα από το Αγρίνιο, καθώς ο Δημήτρης  και ο Κωνσταντίνος, τα δίδυμα αδέλφια πέρασαν στην ίδια Πολυτεχνική Σχολή, στην ίδια πόλη!

Οι 18χρονοι δίδυμοι, από το απόγευμα της Δευτέρας που ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα των Βάσεων, δεν παύουν να δέχονται συγχαρητήρια από γνωστούς και φίλους, καθώς όχι απλώς πέτυχαν στο Πολυτεχνείο αλλά και στη σχολή ακριβώς την οποία ήθελαν. Και η επιθυμία των διδύμων ήταν κοινή!

Σκοπός τους, που τελικά επετεύχθη, ήταν η είσοδός τους στη Σχολή Πολιτικών-Μηχανικών στην Πάτρα. O Κωνσταντίνος, μιλώντας στο Αgrinionews, παραδέχεται πως το επάγγελμα του πατέρα του, Νίκου, έπαιξε σημαντικό ρόλο στο να αγαπήσουν ότι έχει να κάνει με το κατασκευαστικό κομμάτι.

Το ίδιο αναφέρει και ο Δημήτρης «Ο πατέρας μας σπούδασε κι εκείνος στην Πάτρα, στη σχολή Ηλεκτρολόγων-Μηχανικών και σίγουρα αυτό μας επηρέασε. Όμως από μικρός θυμάμαι να με ενθουσιάζει ό, τι έχει να κάνει με κατασκευές», σημειώνει ο ίδιος.

Ο Κωνσταντίνος και ο Δημήτρης, μιλούν για μια χρονιά δύσκολη, η οποία ωστόσο με συστηματική μελέτη και πρόγραμμα, ολοκληρώθηκε ομαλά, ενώ αναφέρουν ότι έως και το Γυμνάσιο μελετούσαν για τα μαθήματα του σχολείου μαζί, ωστόσο κατόπιν ο κάθε ένας χρειάζονταν τον χώρο του.

Πλέον, τα αδέρφια Βίτσα, συνοδοιπόροι στην εμπειρία που λέγεται πανελλαδικές εξετάσεις, συμμαθητές στο 3ο Γενικό Λύκειο Αγρινίου και πλέον συμφοιτητές, ετοιμάζουν βαλίτσες για Πάτρα ως συγκάτοικοι προκειμένου να βρουν το νέο τους φοιτητικό σπίτι…

Συγχαρητήρια από εμάς!



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.