22χρονος έκοψε τη μύτη, τα αυτιά και τη γλώσσα του για να μοιάζει με ζωντανό σκελετό και προκαλεί φρίκη

featured image

Ο 22χρονος χρειάστηκε να κάνει δεκάδες επεμβάσεις, τατουάζ και πίρσινγκ την τελευταία 2ετία προκειμένου να αποκτήσει επιτέλους την εμφάνιση που επιθυμούσε

Η επιθυμία του να μοιάζει με ζωντανό σκελετό οδήγησε έναν νεαρό άνδρα από την Κολομβία σε ακρότητες, όπως μπορεί να αντιληφθεί κανείς βλέποντας τις φωτογραφίες του που κάνουν τον γύρο του internet.

Ο 22χρονος Eric Yeiner Hincapié Ramírez, ο οποίος έχει αλλάξει πια το όνομά του σε Kalaca Skull, χρειάστηκε να κάνει δεκάδες επεμβάσεις, τατουάζ και πίρσινγκ την τελευταία διετία έτσι ώστε να αποκτήσει επιτέλους την εμφάνιση την οποία πάντα ήθελε.

calaca-3

Ο νεαρός tattoo artist είπε χαρακτηριστικά στα κολομβιανά ΜΜΕ πως η εμμονή του με τα ανθρώπινα κρανία άρχισε μόλις στην παιδική του ηλικία και διαρκεί έως σήμερα. Εντούτοις, η απόφαση να αρχίσει την μεταμόρφωσή του προέκυψε το 2016, μόλις έχασε την μητέρα του.

Στο πλαίσιο της τρομακτικής του μεταμόρφωσης ο Ramirez έκοψε ένα μεγάλο μέρος της μύτης του και των αυτιών του, έκανε διχαλωτή τη γλώσσα του και την έβαψε γκρι, και χτύπησε με τατουάζ μαύρες κόγχες γύρω από τα μάτια του.

Μπορεί η εμφάνισή του να θεωρείται από ορισμένους συμπολίτες του αποκρουστική, εντούτοις το Instagram του έχει χιλιάδες ακόλουθους οι οποίοι τον θαυμάζουν και εμπνέονται από την εμφάνισή του.

Όσο για τον ίδιο τον νεαρό, εκείνος δηλώνει πως αισθάνεται πανευτυχής, καθώς νιώθει, όπως λέει ο ίδιος, πως έκανε το όνειρό του πραγματικότητα. «Για μένα τα κρανία ήταν πάντα σαν μέλη της οικογένειάς μου. Είμαι ένας φυσιολογικός άνθρωπος που απλά τυγχάνει να έχει διαφορετική εμφάνιση. Αισθάνομαι τέλεια με τον εαυτό μου», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Ramirez.

Ο Ramirez πριν την μεταμόρφωσή του

calaca-2

Δείτε επίσης τις φωτογραφίες από τον Ramirez όπως είναι σήμερα:



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.