Συνεχίζεται το θρίλερ - Δεν αυτοκτόνησε η 29χρονη νηπιαγωγος


Σε ακόμα ένα θρίλερ για γερά νεύρα εξελίσσεται ο θάνατος μιας 29χρονης νηπιαγωγού, η οποία αυτοπυροβολήθηκε με το υπηρεσιακό όπλο του συντρόφου της στη Ρόδο, αλλά οι συγγενείς της αρνούνται ότι αυτοκτόνησε!

Η Μαρία - Ελένη Χαρτερού βρέθηκε νεκρή μέσα σε μια λίμνη αίματος λίγα λεπτά μετά τις 23.30 την Τρίτη, στο σπίτι όπου διέμενε στην περιοχή των Αγίων Αποστόλων. Πριν πατήσει τη σκανδάλη του όπλου που είχε στραμμένο στο μέρος της καρδιάς της, είχε γράψει ένα σημείωμα προς τους συγγενείς της.

«Ζητώ συγγνώμη για την πράξη μου» ήταν οι μόνες λέξεις τις οποίες έγραψε σε ένα κομμάτι χαρτί, δίχως να εξηγεί τους λόγους οι οποίοι την οδήγησαν στο απονενοημένο διάβημα.

Εκείνη τη στιγμή ο σύντροφός της (σ.σ.: υπηρετεί σε υπηρεσία δημόσιας ασφάλειας στο νησί), με τον οποίο συζούσε, έλειπε σε μια εκδήλωση που έκανε η υπηρεσία του και είχε αφήσει αφύλακτο το γεμάτο περίστροφό του στο σπίτι. Η είδηση συγκλόνισε το νησί και βύθισε στο πένθος την οικογένεια και τους φίλους της, που αρνούνται να πιστέψουν ότι η γλυκιά και όμορφη Μαρία - Ελένη έβαλε τέλος στη ζωή της. Οπως λένε, αποκλείεται να έφτασε στο σημείο να κάνει κακό στον εαυτό της.

«Κάποιος την οδήγησε στον θάνατο και πρέπει να βρεθεί ο ένοχος, γιατί πήγε άδικα. Ηταν χρυσό κορίτσι, πάντα χαμογελαστό, μορφωμένο και αγαπούσε πολύ τα παιδιά, γι' αυτό και σπούδασε νηπιαγωγός. Ηθελε να κάνει δική της οικογένεια, αλλά δεν πρόλαβε. Ευχόμαστε να βρεθεί γρήγορα αυτός που ευθύνεται για τον θάνατό της, για να αναπαυθεί η ψυχούλα της» λένε άτομα του συγγενικού και φιλικού της περιβάλλοντος.

Στη σελίδα της στο facebook, άτομα που την αγαπούσαν έχουν αναρτήσει μηνύματα αποχαιρετισμού και μιλούν για έναν άγγελο.

«Η αγάπη της για τη ζωή και την εκπαίδευση θα λείψουν από όλους μας (...) Θα παραμείνει στη μνήμη μας με το χαμόγελο που τη γνωρίζαμε έως τώρα» είναι ένα από τα μηνύματα.



Από το Blogger.