Σκίστε τον! Αυτό είναι το τέρας που βίαζε την 8χρονη ανιψιά του

Στη δημοσιότητα δόθηκαν από την Ελληνική Αστυνομία τα στοιχεία του 30χρονου που βίαζε την ανιψιά του από όταν εκείνη ήταν 8 χρόνων, σε χωριό του Ηρακλείου, στην Κρήτη.

Τα στοιχεία του δημοσιοποιήθηκαν σήμερα (10/03/2018) κατόπιν σχετικής διάταξης της Εισαγγελίας.

Πρόκειται για τον PALAZOV Ilia του ZLATINOV και της ZLATKA, που γεννήθηκε στις 23.06.1988 στη Βουλγαρία.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας ενός (1) μήνα, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό του παραπάνω αδικημάτων.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τη Διεύθυνση Αστυνομίας Ηρακλείου τηλεφωνικά στον αριθμό 2810-274115, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Σύμφωνα με το cretapost.gr, η υπόθεση ήρθε στο φως μετά από καταγγελία της μητέρας της ανήλικης, η οποία ανέφερε στις Αρχές ότι ο αδερφός της βίαζε τη 12χρονη κόρη της τα τελευταία τέσσερα χρόνια.

Η ίδια φαίνεται να μη γνώριζε το παραμικρό, ώσπου στα τέλη του Φεβρουαρίου η κόρη της αποφάσισε να «σπάσει» τη σιωπή της και να μιλήσει στη μητέρα της.

Ο 30χρονος βρέθηκε ενώπιον του εισαγγελέα, ο οποίος του άσκησε ποινικές διώξεις για βιασμό κατ’ εξακολούθηση και αποπλάνηση σε βάρος παθούσας που δεν συμπλήρωσε τα 12 και που συμπλήρωσε τα 12 αλλά όχι τα 14 έτη της ηλικίας της.

Μετά την απολογία του κρίθηκε προφυλακιστέος, με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή.



Read more: http://www.newsbomb.gr/ellada/astynomiko-reportaz/story/867495/kriti-aytos-einai-o-30xronos-poy-viaze-tin-8xroni-anipsia-toy#ixzz59M5rbt9m


Από το Blogger.