Ράγισαν καρδιές στο τελευταίο «αντίο» στον Μάνο Αντώναρο (εικόνες)


Το ύστατο «χαίρε» είπαν από το κοιμητήριο Καλλιθέας συγγενείς και φίλοι του Μάνου Αντώναρου
Ο γνωστός δημοσιογράφος «έσβησε» την περασμένη Παρασκευή μετά από πολυήμερη μάχη στη ΜΕΘ του Ευαγγελισμού, χτυπημένος από το βακτήριο της λεγεωνέλλας
Τραγική φιγούρα, οι συγγενείς αλλά και ο αδερφός του, Ευάγγελος Αντώναρος

Στο κοιμητήριο της Καλλιθέας γράφτηκε το μεσημέρι της Δευτέρας η τελευταία «πράξη» της ζωής του Μάνου Αντώναρου, όπου συγγενείς και φίλοι είπαν το τελευταίο «αντίο».

Άνθρωποι από τον χώρο της δημοσιογραφίας, της πολιτικής, του πολιτισμού, έχουν παρευρέθηκαν στο κοιμητήριο, προκειμένου να αποχαιρετήσουν έναν αξιόλογο εκπρόσωπο της δημοσιογραφίας και αδερφό του πρώην κυβερνητικού εκπροσώπου, Ευάγγελου Αντώναρου.

Τον Μάνο Αντώναρο αποχαιρέτησε με ένα συγκινητικό μήνυμα στο Facebook ο αδελφός του Βαγγέλης:

«Με ανείπωτο πόνο στη καρδιά μου αποχαιρετώ σήμερα το μονάκριβο και πολυαγαπημένου μου αδελφό, τον Μανο. Μας είπε αντίο σήμερα το μεσημέρι μετά από μια άνιση μάχη 20 μερών. Χάνω τον άνθρωπο που μεγαλώσαμε μαζί στη κρεβατοκάμαρα της οδού Φορνέζη, που παίζαμε πόλεμο με πλαστικά σπαθιά στη πίσω βεραντούλα της μονοκατοικίας μας, που μαλώναμε και μονιάζαμε. Που μπήκαμε κι οι δυο στη δημοσιογραφία -από άλλα μετερίζια. Εκείνος μποέμ δημιουργικός με μοναδική πέννα και άφθαστες σύγχρονες φρέσκες ιδέες. Λατρευτός στις παρέες, με χιούμορ κι αγάπη για τους ανθρώπους. Θα μου λείψεις Μάνο μου. Θα μου λείψουν οι παρατηρήσεις, οι υποδείξεις που μου έκανες από αγάπη. Εμένα του πιο συμβατικού. Να ήξερες πόσο σοβαρά τις έπαιρνα, να ήξερες μόνο…Πόσο θα μου λείψουν όλα αυτά. Αλλά κυρίως εσύ που μ έβγαζες τόσο συχνά από τη γκριζάδα της… ρουτίνας μου. Ήσουν/είσαι σπουδαίος άνθρωπος. Και γι αυτό αθόρυβος».

Υπενθυμίζεται πως ο Μάνος Αντώναρος νοσηλευόταν σε πολύ σοβαρή κατάσταση στη ΜΕΘ του Ευαγγελισμού καθώς είχε προσβληθεί από μία πολύ σπάνια, αλλά και πολύ βαριά μορφή πνευμονίας, το βακτήριο της λεγεωνέλλας.

Ωστόσο, μετά από πολυήμερη μάχη και μακρά νοσηλεία ο δημοσιογράφος Μάνος Αντώναρος έχασε τη μάχη να κρατηθεί στη ζωή το μεσημέρι της Παρασκευής.Ευάγγελος Αντώναρος



Μάριος ΓεωργιάδηςΔημήτρης ΚωνσταντάραςΝίκος Καραχάλιος

Τέρενς ΚουίκΕύη Φραγκάκη

Κώστας Πρέκας

Κατερίνα Παπακώστα

Θεόδωρος Ρουσόπουλος















Από το Blogger.